Meer keus, meer service, meer kwaliteit!

Direct contact? 0548-521777

Canal digitaal CI module

" alt="Hero image for Shop - BM Sat">

Losse CI-module voor losse smartcard (Mediaguard 3, smartcard niet bijgeleverd). Ter vervanging van uw huidige model, schaf hem vandaag nog aan om beelduitval te voorkomen.


CanalDigitaal modules (zwarte module met wereldbol) en ontvangers met een geïntegreerde multicas kaartlezer met oranje kaarten worden na mei 2024 niet langer ondersteund:

Canal Digitaal gebruikt al een tijdje nieuwere codeer-/decodeerversies. Daarom is besloten om vanaf 2024 enkele oudere versies niet meer te ondersteunen. De sluiting zal vanaf mei 2024 gefaseerd plaatsvinden. Ontvangstinstallaties die gebruik maken van de oude Mediaguard CI-module moeten daarom worden uitgerust met de nieuwe Mediaguard 3.5 CI-module. Ontvangers uitgerust met universele kaartlezers zullen de CI-module ook met smartcards moeten gebruiken. Uiteraard zal de CAM803 CI-module net zo goed blijven presteren als de witte Mediaguard CI-module, aangezien deze al lang in omloop is.

De M7 SAT801 ontvanger, Philips 7121, 7141, 8121 en 8141 bleven zonder problemen werken.

Heeft u een televisie met CI-sleuf? En bent u  al in het bezit van een Canal Digitaal smartcard? Dan volstaat een insteekkaart waar je je smartcard in schuift. Je ontvangt hiermee het signaal direct op je tv en hebt dus geen tweede afstandsbediening nodig. Voorwaarde is wel dat je tv geschikt is voor satellietontvangst via de Common Interface module (en over een DVBS2-tuner beschikt voor satellietontvangst). Ook geschikt voor satellietontvangers waar een CI-module voor nodig is.

Dit type module is geschikt voor Mediaguard3-smartcards, beschikbaar in de kleuren oranje (hoofdsmartcard) grijs (smartcard om extra tv’s aan te sluiten). Smartcard niet bijgeleverd. Ter vervanging van uw huidige module (indien deze defect is) of om uw CI-module met zwart etiket te vervangen (om ook naar de beveiligde zenders Mezzo HD en FOX Sports International HD te kunnen kijken).