Camper/caravan
Contact Route Disclaimer Dealer site

Woning

Woning

Waarom satelliet TV
Schotelantennes
Receivers
Lnb
CI Modules/cards
Prof. receivers
Positioners
Johansson acc.
Spaun acc.
Bevestigingsmat.
Antenne Uhf/Fm
Draadloos
HD-TV
Digitenne
Inruil

Home
E-mail
Bedrijfsgegevens

Lnb

Lnb

 

 

Duo-LNB voor 19 en 23.5 oost

Quad LNB 60: nieuwe standaard satellietontvangst

Om ook op langere termijn de regionale omroepen – en andere nieuwe zenders – via ASTRA 23.5 Oost te kunnen ontvangen en tegelijkertijd toegang te houden tot de bestaande programmapakketten op ASTRA 19.2 Oost, heeft BM-SAT de speciale Quad LNB 60 geïntroduceerd.

Voordelen van de Quad LNB 60
Met dit nieuw type LNB is het mogelijk om bij bestaande schotels van 60 cm doorsnede zowel de ASTRA 19.2 Oost- als de ASTRA 23.5 Oost-positie te kunnen ontvangen.

De Quad LNB 60 zal op termijn de nieuwe standaard worden voor satellietontvangst in Nederland. De Quad LNB 60 voldoet aan alle voorwaarden, met als extra optie de mogelijkheid om meerdere ontvangers te kunnen aansluiten. (max 4)

CanalDigitaal zal met behulp van nieuwe software zorgen dat de door haar goedgekeurde ontvangers kanalen van zowel ASTRA 19.2 Oost als ASTRA 23.5 Oost kunnen inlezen. Vervolgens zullen deze kanalen in een gemeenschappelijke kanalenlijst worden ondergebracht. Hierdoor wordt het steeds minder relevant via welke ASTRA-satellietposities de kanalen uitzenden.

Kortom: met de Quad LNB 60 voor de gecombineerde ontvangst van ASTRA 19.2 Oost en ASTRA 23.5 Oost.

Quad uitvoering € 69,-
Twin uitvoering € 49,-

Solo uitvoering € 29,-