Camper/caravan
Contact Route Disclaimer Dealer site

Woning

Woning

Waarom satelliet TV
Schotelantennes
Receivers
Lnb
CI Modules/cards
Prof. receivers
Positioners
Johansson acc.
Spaun acc.
Bevestigingsmat.
Antenne Uhf/Fm
Draadloos
HD-TV
Digitenne
Inruil

Home
E-mail
Bedrijfsgegevens

Draadloos

Draadloos

Gigavideo 45/70

Het nieuwste onder de audio/videozenders. Ultra-compacte Silverline vormgeving, met uitgebreide mogelijkheden. Ingebouwde coax-modulator(in de 70 serie), zodat het apparaat ook werkt met TV's zonder Scart-ingang. Een groot aantal verlooppluggen is bijgeleverd, zodat u de GigaVideo 45/70 op praktisch alles kunt aansluiten. Inclusief IR-extender met 3 infrarood-LED's voor het op afstand bedienen van de aangesloten apparatuur. Verzend draadloos TV-signaal, dwars door muren en plafonds

€ 44,95

 

 


Invisible scart 200/300

Met de Marmitek Invisible Scart 200 kunt u draadloos het signaal van uw videorecorder, dvd speler, dvd recorder, satellietontvanger, set top box enz. naar uw TV scherm sturen. Dit is ideaal wanneer u uw A/V apparaat niet dicht bij uw TV wilt of kunt plaatsen. Door de vrij te plaatsen infrarood ontvanger kunt u uw A/V apparaat met uw eigen afstandsbediening blijven bedienen, zelfs als deze niet in het zicht of in een afgesloten kastje staat. Vanwege de compacte vormgeving is de Invisible Scart 200 zeer fraai te combineren met een flat screen (LCD, Plasma TV) maar is uiteraard geschikt voor iedere TV met scart aansluiting.

invisible scart 200 shortrange € 39,95
invisible scart 300 longrange € 49,95

 

 TV-Anywhere (voor kabelaansluiting)

Zender kan rechtstreeks op de antennedoos worden aangesloten
Ingebouwde Philips TV tuner
Een universele afstandsbediening wordt meegeleverd
Verzend draadloos TV-signaal, dwars door muren en plafonds! Met ingebouwde TV-tuner, zodat u niet afhankelijk bent van de tuner van bv. uw videorecorder. Inclusief 5in1 universele afstandsbediening

€ 149,-

 


 

Powermid XL

De Powermid XL bestaat uit een zender en een ontvanger in de vorm van twee kleine piramides (75x75x110mm). De zender pakt het infrarood signaal (ir) van uw afstandsbediening op en zet dit om in een Radio (RF) signaal . Dit signaal wordt vervolgens uitgezonden door het hele huis, dwars door muren en plafonds. De ontvanger zet dit RF signaal weer om naar een IR signaal en straalt dit naar uw apparatuur. U kunt gewoon uw eigen afstandsbediening gebruiken. Zowel zender als ontvanger werken op netspanning.

€ 34,95

 

 

 

 

Powermid XS new design

€ 39,95

 

 


 

Xtralink 2

XtraLink2 afstanbedieningverlenger via COAX

Afstandsbedieningsverlenger via de bestaande coaxbekabeling. Met de Xtralink 2 kunnen kabellengtes tot 1000 meter worden overbrugd. Werkt via de bijgeleverde adapter op 230V netspanning.

U plaatst de Xtralink2 ontvanger bijvoorbeeld boven bij de tweede TV en sluit deze aan op de coax kabel. De XtraLink ontvanger komt dan bij de videorecorder of DVD speler beneden ook op de coax kabel.
Wanneer u dit hebt gedaan dan kunt u boven de videorecorder of DVD speler die beneden staat bedienen. Ditzelfde kan natuurlijk ook voor bijvoorbeeld een DVD speler.

De Xtralink (172-77) is een afstandsbedieningsverlenger via de bestaande coaxbekabeling Met de Xtralink2 kunnen kabellengtes tot 1000m worden overbrugd.
De Xtralink kit bestaat uit de volgende componenten:

1x 291-00 infrarood ontvanger
1x inj77 injector
1x cpl77 coupler
1x dubbele emitter
1x adapter

 

 

Stereocontrol

U wilt uw apparatuur achter gesloten deuren en toch met uw afstandsbediening blijven bedienen? Dit kan met de stereocontrol. U plaatst de compacte infrarood-ontvanger in het zicht van uw afstandsbediening. De ontvanger staat in verbinding met de infra-rood-leds, die u onopvallend op uw apparatuur bevestigt.
Werkt voor al uw audio- en videoapparatuur
9 Volt Batterij (niet meegeleverd)

€ 25,-