Contact Route Disclaimer Dealer site

Disclaimer

Campers/Caravan
Woning

Home
E-mail
Bedrijfsgegevens

Woning | disclamer

Disclaimer

De door BM-SAT Rijssen verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.


Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. BM-SAT Rijssen kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. BM-SAT Rijssen en de (eventuele) overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site(s) en de daarop/daardoor verstrekte informatie. BM-SAT Rijssen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door BM-SAT Rijssen worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen.


Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Afnemer is verplicht aanwijzingen van BM-SAT Rijssen omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing.

© Copyright 2005 BM-SAT Rijssen BV Alle rechten voorbehouden.