Woning
Contact Route Disclaimer Dealer site

Camper/Caravan

Campers/Caravan

Satelliet systemen
Receivers
Zonne-energie
Accu's
Aanbiedingen/inruil
Televisie/LCD
Omvormers
LCD Steunen
DVB-T rec./ant
Kompas/satfinders
Oyster onderdelen
Campergids 2020
Gas-alarm
Achteruitrijcamera
Beveiliging (Bearlock)
Dampgastank
Beurzen
Handleiding/updates
Openingstijden
Vacatures

Home
E-mail
Bedrijfsgegevens

Joyne Failliet

 

Joyne failliet

 

 

19-4-2021

Beste klant,
De tv-aanbieder Joyne is gestopt met haar activiteiten. Canal Digitaal heeft op vrijdag 16 april met de curator een overeenstemming bereikt om de dienstverlening van Joyne tijdelijk voort te zetten. Hiermee wordt voorkomen dat klanten van Joyne van de een op de andere dag zonder televisie komen te zitten.
Omdat canal digitaalj de dienstverlening van Joyne overnemen heeft dat gevolgen voor het huidige tv-aanbod van de Joyne-klanten. Zij gaan namelijk direct over op de uitzendrechten van Canal Digitaal, dit betekent dat ze alleen naar de zenders kunnen kijken die wij in ons aanbod hebben.
Zoals eerder benoemd is deze oplossing tijdelijk. Indien klanten ongestoord van televisie willen blijven genieten, raden wij hen aan voor 31 mei 2021 over te stappen.
               
UITVLOEISELS VAN HET FAILLISSEMENT

•                             Door het faillissement van Joyne zijn reeds betaalde kijktegoeden komen te vervallen. Klanten waarbij het signaal nu actief staat hebben het voordeel dat zij gedurende deze tijdelijke oplossing kunnen blijven kijken. Staat het signaal nu uit, dan is er geen mogelijkheid dit nog te activeren. Klanten kunnen zich bij de curator melden indien ze de betaalde kosten voor de kijktegoeden willen claimen.
•                             Joyne systemen, zoals bijvoorbeeld Mijn Joyne, zijn niet langer toegankelijk voor klanten en dealers.
•                             Klanten maken vanzelfsprekend zelf de keuze om over te stappen naar Canal Digitaal. Zolang de tijdelijke dienstverlening wordt voortgezet zal Canal Digitaal bij doorlopende abonnementen de facturatie overnemen en deze, met de tarieven van Joyne, vanaf mei 2021 in rekening brengen. April wordt niet in rekening gebracht.
•                             Stelt een klant met een doorlopend abonnement hier geen prijs op, dan dient dat doorgegeven te worden bij de klantenservice van Canal Digitaal
SPECIAAL AANBOD
In onze nieuwsbrief van dinsdag 13 april hebben we jullie geïnformeerd over een tijdelijke speciale aanbieding die wij hebben voor Joyne-klanten.
•                             50% korting op onze CI+ module bij een eenjarig abonnement. Deze aanbieding geldt ook voor de Op Vakantie pakketten.
•                             3 maanden gratis ESPN2 en ESPN 4 bij het afsluiten van een Rijk of Royaal abonnement. Na deze 3 maanden beëindigen wij het ESPN-abonnement automatisch. De klant kan na afloop zelf een abonnement afsluiten op ESPN Compleet.

Deze actie is af te sluiten bij BM-SAT Rijssen BV

 

 

 

18-4-2021

 

Canal Digitaal past zenderaanbod Joyne-abonnementen aan

Canal Digitaal heeft het zenderaanbod van klanten met een abonnement op de tv-diensten van Joyne al aangepast.

Overname

De rechter-commissaris heeft vandaag toestemming gegeven voor de overname van het klantenbestand en de voortzetting van een aantal activiteiten van het failliet gegane Joyne door Canal+ Luxembourg, het moederbedrijf van Canal Digitaal en TV Vlaanderen.

Aanpassingen televisie-aanbod

Canal+ Luxembourg heeft inmiddels aangegeven dat oude Joyne-klanten per mei 2021 door Canal+ Luxembourg (Canal Digitaal, resp. TV Vlaanderen) zullen worden gefactureerd en alleen zenders worden aangeboden die het bedrijf in zijn aanbod heeft. Hierop heeft het bedrijf per heden al de volgende televisiezenders uit het aanbod van Joyne op de Eutelsat verwijderd: ESPN3, Eurosport1, Eurosport2, Crime+Investigation, Discovery Channel, TLC, Family7, Nashville TV en Meiden van Holland. Ook de radiozenders RadioNL, Radio Continu en Groot Nieuws Radio zijn uit het aanbod verwijderd.

Abonnement

Canal+ Luxembourg zal alle oud-klanten van Joyne een aanbod doen om over te gaan op respectievelijk het consumenten en zakelijke aanbod van Canal Digitaal, respectievelijk TV Vlaanderen. Het bedrijf raadt klanten aan om voor 31 mei 2021 over te stappen. Een einddatum van alle uitzendingen op de Eutelsat 9B is nog niet officieel vastgesteld. De zenders blijven in ieder geval tot 31 mei beschikbaar.